Romos picos, sukurtos dalintis

Ar girdėjote apie itališką naujieną Lietuvoje? ČILI PIZZA restoranas, įsikūręs pirkinių centre „Savas“, kviečia ragauti naujų ir itin sočių Romos picų, kurios sukurtos dalintis. Kas tai, ir kodėl verta išbandyti?
Šios picos išsiskiria ne tik savo forma bet ir ypatingu skoniu. Gausi ir labai soti, tad net 25 cm picos užteks sočiai pavalgyti dviems asmenims. O jei norisi dar daugiau, galima rinktis ir 50 cm dydžio picą.
Romos picos gabalėliai tiesiog tirpsta burnoje. Šios picos išsiskiria ir neįprastu paruošimo būdu pagal specialų receptą, o tešla kasdien ruošiama rankomis ir brandinama net 24 val.
„Kadangi labai mėgstam picas, nuolat ieškome būdų pasiūlyti ir savo svečiams kažką naujo, neatrasto, bet nepaprastai gardaus. Romos picas jau spėjo pamėgti ne vienas mūsų lankytojas ne tik dėl traškaus pado, bet ir dėl kokybiškų ingredientų, kuriuos naudojame, ruošdami picas. Picas gardiname itališkais ingredientais: burata, mocarela, rikota sūriai, mortadela, nduja, čioriso, peperoni mėsos gaminiai, o taip pat itališki alyvuogių ir bazilikų aliejai.“ – pasakoja Goda Karosaitė, „Čili Holdings“ generalinė direktorė.
Romos picos išsiskiria ir savo forma, kuri yra ne apvali, o stačiakampė. Picos tešla pasižymi elastingumu ir ypatingu lengvumu. Po brandinimo tešla kepama aukštoje temperatūroje krosnyje, tad iškepus ji įgauną unikalią traškią plutelę.
Dabar ČILI PIZZA siūlo dar didesnį Romos picų asortimentą – net 10 skirtingų Romos picos skonių:
1. ROMOS PICA SU „PEPPERONI“ DEŠRA IR ŠVIEŽIA MOCARELA – gardūs picos kąsniai. „Pepperoni“ dešra, šviežias itališkas mocarelos sūris. Burnoje tirpstantis picos padas padengtas švelniai trintais itališkais pomidorais ir tįstančiu mocarelos sūriu. Pagardinta šviežiais bazilikais bei tyru itališku alyvuogių ir bazilikų aliejumi.
2. ROMOS PICA SU BBQ RŪKYTA ŠONINE tiems, kas yra ragavę ir jau pamėgę vieną populiariausių mūsų klasikinių picų – Kalifornijos. Neabejojame, šis skonis sužavės dar labiau. Šalta rūkyta šoninė su BBQ padažu, raudonaisiais svogūnais ir aitriosiomis paprikomis. Burnoje tirpstantis picos padas padengtas švelniai trintais itališkais pomidorais ir tįstančiu mocarelos sūriu. Pagardinta gražgarstėmis bei tyru itališku alyvuogių ir bazilikų aliejumi.
3. ROMOS PICA SU ITALIŠKA BURATA IR MORTADELA – viena mūsų mėgstamiausių naujienų. Itališka mortadelos dešra, šviežias itališkas buratos sūris, vyšniniai pomidorai. Burnoje tirpstantis picos padas padengtas švelniai trintais itališkais pomidorais ir tįstančiu mocarelos sūriu. Pagardinta šviežiais bazilikais bei tyru itališku alyvuogių ir bazilikų aliejumi.
4. ROMOS PICA SU AŠTRIĄJA ČIORISO IR RIKOTOS SŪRIU – aštrių skonių mėgėjams. Ši pica su čioriso dešra, krosnyje keptomis paprikomis, rikotos sūriu ir aitriaisiais dribsniais. Burnoje tirpstantis picos padas padengtas švelniai trintais itališkais pomidorais ir tįstančiu mocarelos sūriu. Pagardinta šviežiais bazilikais bei tyru itališku alyvuogių ir bazilikų aliejumi.
5. ROMOS PICA SU ITALIŠKA MORTADELA IR PIEVAGRYBIAIS – patiks ir tiks kiekvienam, ir mažam ir dideliam! Itališka mortadelos dešra ir pievagrybių duetas. Burnoje tirpstantis picos padas padengtas švelniai trintais itališkais pomidorais ir tįstančiu mocarelos sūriu. Pagardinta bei tyru itališku alyvuogių ir bazilikų aliejumi.
6. ROMOS PICA SU VIŠTIENA IR ČEDERIO SŪRIU – tikriems vištienos gerbėjams. Gardžioji pica su keptais vištienos filė gabaliukais, čederio sūriu, raudonaisiais svogūnais, čipotlės padažu ir špinatų lapais. Burnoje tirpstantis picos padas padengtas švelniai trintais itališkais pomidorais ir tįstančiu mocarelos sūriu. Pagardinta tyru itališku alyvuogių ir bazilikų aliejumi.
7. ROMOS PICA SU VYTINTU SERANO KUMPIU IR KIETUOJU SŪRIU – tikriems gurmanams. Picos skonį praturtina: vytintas serano kumpis, kietasis sūris, juodosios alyvuogės, pusiau džiovinti pomidorai ir vyšniniai pomidorai. Burnoje tirpstantis picos padas padengtas švelniai trintais itališkais pomidorais ir tįstančiu mocarelos sūriu. Pagardinta gražgarstėmis bei tyru itališku alyvuogių ir bazilikų aliejumi.
8. ROMOS PICA SU ITALIŠKA NDUJA IR „PEPPERONI“ – dar vienas variantas, norintiems aštrumo. „Pepperoni“ ir aštrios itališkos nduja tepamos dešros duetas su BBQ padažu ir aitriaisiais dribsniais. Burnoje tirpstantis picos padas padengtas švelniai trintais itališkais pomidorais ir tįstančiu mocarelos sūriu, bei tyru itališku alyvuogių ir bazilikų aliejumi.
9. ROMOS PICA SU KREVETĖMIS IR PESTO PADAŽU – jūros gėrybių mylėtojams. Sultingos krevetės, švelni grietinėlė ir pesto padažas, vyšniniai pomidorai. Burnoje tirpstantis picos padas padengtas švelniai trintais itališkais pomidorais, tįstančiu mocarelos sūriu, raudonaisiais svogūnais bei tyru itališku alyvuogių ir bazilikų aliejumi.
10. ROMOS PICA MARGARITA SU PESTO PADAŽU – paprasta, bet tikrai neprasta. Paragaukite mūsų virtuvės meistru ištobulintos klasikinės margaritos su pesto padažu ir vyšniniais pomidorais. Burnoje tirpstantis picos padas padengtas švelniai trintais itališkais pomidorais ir tįstančiu mocarelos sūriu. Pagardinta tyru itališku alyvuogių ir bazilikų aliejumi.
Jaučiate, kaip kutena skrandį? Nieko nelaukite, užsukite į ČILI PIZZA restoraną ir mėgaukitės akimirkomis. Visą ČILI PIZZA meniu galite rasti čia: https://cili.lt/meniu